• Home
  • Biolage en Matrix

Biolage en Matrix

Matrix is een professioneel Amerikaanse brand dat is opgericht in 1980 door een kapper. Zijn missie was om een uitgebreid assortiment te creëren voor professionele kappers met als doel hun bedrijven te kunnen laten groeien met hun eigen talent en creativiteit. Hier zijn onder andere de kleurlijnen van de ‘Color Sync’, ‘Socolor Beauty’, ‘Colorgraphics’ en productlijn ‘Total Results’ uit voort gekomen.

In 1990 komt matrix met een nieuw merk, Biolage. Een merk dat werd geïnspireerd door de natuur met als doel het haar zo natuurlijk mogelijk te verzorgen. In 2017 gaat Biolage nog een stap verder. De vraag naar natuurlijke producten en biologisch is niet meer weg te denken in deze tijd en daarom werd de Biolage RAW ontwikkeld. (wat staat voor Real Autentic Wholesome wat betekend echt authentiek gezond). Deze productlijn werkt alleen met natuurlijke producten en zegt ‘nee’ tegen siliconen, parabenen, sulfaten en kunstmatige kleurstoffen.

Door de jaren heen heeft Matrix niet stil gezeten. Na meer dan 30 jaar is Matrix niet meer weg te denken en blijft het zich ontwikkelen voor de salons van nu.

En wat ben ik trots dat ik hier mee mag werken. Ik hoop vele mooie kleuren te mogen maken met Matrix en ik hoop dat iedereen net zo enthousiast word over dit mooie merk als ik.